Goedkope Nike Daybreak

Comments · 52 Views

Goedkope Nike Daybreak Goedkope Nike Daybreak

Gelaagde swooshes wisselen elkaar af tussen "Bright Deep Red" -kant en "Speed ​​Yellow" -leer met respectievelijk bloemen- en gingham-patronen. Goedkope Nike Daybreak Versteviging die doet denken aan corduroy rond de teen, heeft een "Hydrogen Blue" -tint aangevuld met witte stippen aan de zijkant. Een andere blauwe tint omlijnt de zijkanten van de veters, terwijl "Team Gold", groen en roze hun eigendom claimen door de kraag en hiel.

Bild

De Nike Daybreak te Koop trok de afgelopen weken de aandacht van de sneakergemeenschap vanwege zijn bereidheid om te spelen met verschillende constructieve aanpassingen. Van de opdracht van het N.354-sublabel om zijn silhouet te herwerken om zijn lichaam te herwerken met gedeconstrueerd DNA, om te worden uitgerust met faux slangenhuiden tot het toevoegen van doorschijnend TPU-bovenwerk, het silhouet heeft zich de laatste tijd gevormd met een nieuwe identiteit. Voor de aanstaande SP-aflevering keert het echter terug naar oude manieren en vertrouwt het op door de oude school geïnspireerde materialen en kleuren om voorop te lopen.

Gedurende 2020 heeft de Swoosh de Nike Daybreak versterkt door een groot aantal nieuwe variaties, waarvan er vele levendige kleurenschema's hebben, evenals structurele vernieuwingen. Nike Daybreak Winkel Door hun fantasierijke geest opnieuw aan het werk te zetten, levert het Sportswear-ontwerpteam het silhouet nu in een duo van nieuwe afleveringen, dit keer met een meer utility-gerelateerd element - zakken.

Nike Daybreak Schoenen De compartimenten in miniformaat zijn gemaakt van canvasmateriaal en hebben verschillende bewoordingen; de zwart-oranje colorway waarin het woord "Trouble" wordt gespeld, wat een soort brutale knipoog zou kunnen zijn naar degenen die dit mogelijk als illegale drugshouder gebruiken, terwijl de gele en rode colorway de zin "Take Two Before Breakfast" opsplitst. Bovendien is de bijnaam van het eigenlijke model ondergebracht in een marineblauwe rechthoekige doos met witte letters over de laterale swooshes en zijn de voetbedden aangekleed met Nike-logo's.

Het gedeconstrueerde silhouet past uitdagende bruine tinten toe om de teenpunt en achterste overlays te omhullen, terwijl de middenvoet afwijkt met een donkerder gearceerd vuilbruin suède paneel. Nike Daybreak Heren/Dames Swooshes worden opgesplitst langs de engelachtige mesh-achtergrond en worden in een kersenrode tint gedraaid, gevolgd door hiellipjes en zichtbare stiksels op de voorvoet die doorzien naar een gitzwart decor.

www.saleschoen.com